Levering. Vi sender ut 3-5 virkedager etter at ordren er behandlet. Du vil motta en epost som bekrefter at bestillingen din er mottatt. 

Betaling og frakt. Vi ønsker betaling for varen når bestillingen er bekreftet fra oss. Betalingen skjer med Vipps. Alle forsendelser blir sendt med Posten/Bring.

Personopplysninger. Varde Forlag behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person, vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til andre eksterne register.

Avbestilling eller reklamasjon. Dersom du ønsker å avbestille varen, eller det er noe du ikke er fornøyd med, kontakt oss på eirikmyhr44@gmail.com, så hjelper vi deg. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett. Du har 14 dagers angrefrist ved kjøp av varer via internett fra den dagen du mottar varen. Hvis du ikke vil beholde varen, gi oss beskjed på eirikmyhr44@gmail.com, og send varen i retur. Returfrakten blir betalt av kunde med mindre annet er avtalt. Vi viser til forbrukerrådets portal for utfyllende informasjon. Last ned angrerettsskjema, som du skriver ut og legger ved returpakken.

Kontakt: Varde Forlag ved Eirik Myhr, Vardekroken 3, 2020 Skedsmokorset  Tlf 41 14 38 64.   Org.nr. 977 161 533 MVA